Skip to main content

Implementatie, ontwikkeling & integratie, ondersteuning

The three pillars,
our services

Succesvolle

Implementatie

Het succesvol implementeren van ERP-systemen begint met duidelijke strategische doelstellingen van de klant, goed gedefinieerde bedrijfsprocessen, eisen en verwachtingen en een goed projectteam bij de klant en de partner.

Antaras heeft uitgebreide ervaring en diepgaande kennis op het gebied van Infor implementaties en Infor tools en kan een lange staat van dienst laten zien van implementatieprojecten.

We richten ons altijd op:

  • Minimaliseren van risico's en verhogen van de waarde van de implementatie
  • Standaard Infor-processen op basis van Infor Process Modeler
  • Infor Deployment Methodology.

Uitmuntende

Ontwikkeling & Integratie

Ons technische team heeft een uitstekende staat van dienst in softwareontwikkeling met Infor en software integratie:

De uitbreidbaarheid van LN maakt het mogelijk om de laatste functionaliteit voor uw organisatie te ontwikkelen zonder de kern van de standaard softwarecomponenten te wijzigen en alleen gebruik te maken van de openbare interfaces van de standaardapplicatie. Deze ontwikkelingen hebben geen invloed op de regeliere upgrades van uw Infor Software Cloud-omgeving.

Met Infor OS biedt Infor een uitgebreide set componenten om ongelijksoortige systemen binnen het ecosysteem van de onderneming veilig met elkaar te verbinden.

Top kwaliteit

Support

Het supportteam van Antaras Consulting bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de branche, met diepgaande kennis over de functionaliteit van Infor-producten en is zeer gemotiveerd om te helpen bij het oplossen van storingen bij klanten.

We richten ons op samenwerking op de lange termijn en voortdurende ondersteuning: op basis van de maandelijkse upgradeschema's van Infor informeren we u over mogelijke gevolgen, nieuwe processen en technologie.

Meer informatie in onze brochures (Engelstalig)

Vragen?

Neem gerust contact met ons op voor support en informatie.