Skip to main content

Samenwerken

Antaras partners

Copernicus

Voor integratie uitdagingen buiten Infor OS. Copernicus is de integratiepartner van Antaras en beheert diverse integraties.
Het integratieplatform van Copernicus, 'Niklas', gaat verder en biedt organisaties de mogelijkheid om eenvoudig en volledig geautomatiseerd informatie uit te wisselen met interne applicaties, andere organisaties en diverse cloud services. Denk bijvoorbeeld aan een integratie die e-commerce stromen consolideert (zowel van als naar Infor), maar ook specifieke carrier flows, WMS, TMS, enzovoorts.

DocBits Intelligent document processing made simple.

DocBits

Intelligente documentverwerking eenvoudig gemaakt.

Laat tijdrovende handmatige processen los en automatiseer uw documentverwerking eenvoudig met DocBits.

DocBits herdefinieert het nieuwe tijdperk van intelligente documentverwerking - beheer en stroomlijn de documenten van uw bedrijf met DocBits en maak tijdrovende handmatige processen overbodig.

DocBits maakt een geautomatiseerde aanpak van het beheren en verwerken van documenten mogelijk, van inkooptransacties tot betalingen. DocBits wordt gekenmerkt door de naadloze integratie van het Infor CloudSuite-systeem Infor LN, dat een end-to-end oplossing biedt voor het valideren, archiveren en exporteren van gegevens.

DocBits is ook vanaf de eerste dag trainbaar dankzij de geavanceerde kunstmatige intelligentie en past zich aan verschillende documenttypen, -vormen en -indelingen aan, waardoor documentverwerking niet alleen efficiënter maar ook nauwkeuriger wordt.

FELLOWPRO AG, als geverifieerd partner van Infor en actief partner reseller van Antaras, maakt een succesvolle samenwerking mogelijk zodat organisaties DocBits oplossingen kunnen gebruiken om hun interne documentverwerkingsprocessen te optimaliseren.

Ontdek meer over FELLOWPRO AG en DocBits op onze homepage, Infor Marketplace en leer meer over DocBits IDP in onze introductievideo.

Medius

Antaras heeft een kant-en-klare connector ontwikkeld tussen Medius AP Automation en InforLN Cloudsuite. Medius verkoopt, implementeert en ondersteunt de Medius-oplossing. Antaras verkoopt, implementeert en ondersteunt de InforLN-connector.

Medius koppelt het vastleggen, verwerken en betalen van facturen om de zorgen en twijfels over het beheer van de crediteurenadministratie te vervangen door rust en vertrouwen. Medius gaat veel verder dan eenvoudige automatisering, door kunstmatige intelligentie te gebruiken om het meeste werk te doen - zodat facturen worden bevestigd, gecodeerd en betaald.

Spiderweb

Ontwikkelplatform voor complexe, aanpasbare webapps op Infor Cloud.