Skip to main content

Bioriginal Europa/Azië BV implementeert Infor ERP LN 10.5 met Antaras

Bioriginal is een wereldleider in het leveren van nutritionele oplossingen aan de voedingsmiddelen- en voedingssupplementenindustrie.

Met meer dan 20 jaar expertise heeft Bioriginal een niche gecreëerd door het wetenschappelijk creëren van unieke en effectieve oplossingen op basis van natuurlijke grondstoffen afkomstig van over de hele wereld.

Bioriginal heeft een passie voor voedingsingrediënten en de gezondheidsvoordelen die ze bieden. Bioriginal heeft zijn eigen methoden, processen en systemen ontwikkeld om klantspecifieke kant-en-klare oplossingen te bieden. Het moederbedrijf van Bioriginal is gevestigd in Saskatoon, Canada met vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Een cruciale schakel in de logistieke en financiële processen van Bioriginal is het Enterprise Resource Planning systeem. In samenwerking met Antaras implementeert de voedingsmiddelenfabrikant de komende maanden een nieuw pakket: Infor ERP LN 10.5.

Om deze zeer complexe processen vlekkeloos te laten verlopen, moeten planningen, voorraden en coördinatie met onderaannemers perfect in balans zijn. Om dit doel te bereiken maakt de moederorganisatie al twee decennia gebruik van Baan IV met de Process add-on. Bioriginal besloot om als eerste binnen de groep Infor ERP LN 10.5 in Nederland te implementeren.

Infor ERP LN 10.5

Vanaf maart 2018 werkt Bioriginal aan de implementatie van de opvolger van Baan IV. Het projectteam met medewerkers uit Nederland en Canada en gebruikers van het ERP-systeem zijn nauw betrokken bij dit veranderingsproces. Om de productiecontinuïteit niet onder druk te zetten, wordt Infor ERP LN 10.5 geleidelijk geïmplementeerd.

De implementatie van Infor ERP LN 10.5 wordt ondersteund door Antaras. "Betrouwbaarheid en bewezen kennis waren voor ons doorslaggevend om voor Antaras te kiezen," aldus Bioriginal.