Skip to main content

Infor benoemt Antaras tot Gold Partner

Infor, het bedrijf voor de cloudindustrie, heeft Antaras gepromoveerd tot Gold Partner in de Benelux. Antaras behaalt hiermee de hoogste certificering binnen het partnerprogramma van de toonaangevende speler voor enterprise cloudapplicaties.

Deze benoeming is gebaseerd op het groeiende aantal verkopen en de sterke cloud expertise en vaardigheden binnen Antaras.

Dankzij dit strategische partnerschap ondersteunt Antaras verdere uitbreiding en implementatie van de ERP-oplossingen van Infor.

" Ik ben verheugd om Antaras te benoemen tot Gold Partner. De organisatie is de afgelopen jaren enorm gegroeid qua kennis, aantal sales en personeel", aldus Thijs Goossens, channel director Benelux bij Infor. "We kijken uit naar een succesvolle volgende stap in dit mooie partnership , waarbij we samen verder kunnen groeien in de regio."

Antaras ondersteunt en implementeert onder andere de Infor CloudSuite for Engineering and Construction software bij een groeiend aantal bedrijven in Nederland, België en Luxemburg. De focus ligt op de engineering- en bouwsector met bedrijfsmodellen en processen die uitdagingen kennen op het gebied van vaardigheden en veiligheid. Antaras bedient verschillende klanten waaronder Group Ceyssens, Ventilatiespecialist Interduct en AVG Infra, Bouwstoffen, Explosievendetectie en Recycling met verschillende vestigingen in Nederland en Duitsland.

"We zijn zeer vereerd en trots op deze promotie en erkenning van Infor. Dit Gold partnership is het hoogtepunt van onze vruchtbare samenwerking, waarbij Infor de branchespecifieke cloudsoftware levert en wij zorgen voor een efficiënte aanpak en implementatie voor onze klanten," aldus de directeuren van Antaras; Sebes Zevenhuizen & Peter Bracke. "De overstap naar de cloud is voor veel organisaties een waardevolle business driver, ook in de bouw en techniek. De komende jaren verwachten we ons portfolio nog verder uit te breiden en steeds meer cloudprojecten met Infor te kunnen ondersteunen."

Over Infor

Infor is wereldwijd marktleider in enterprise cloud software, gespecialiseerd per branche. We ontwikkelen complete oplossingen voor onze focussectoren, waaronder industriële productie, distributie, gezondheidszorg, food & beverage, automotive, aerospace & defense en high-tech. Infor's bedrijfskritische applicaties en diensten zijn ontworpen om duurzame operationele voordelen te bieden met beveiliging en een snellere time-to-value. We leveren succesvolle bedrijfsresultaten voor klanten en we innoveren voortdurend om snel oplossingen te vinden voor opkomende bedrijfs- en branche-uitdagingen.

Meer dan 65.000 organisaties in meer dan 175 landen - van Fortune 500-bedrijven tot kleine en middelgrote ondernemingen - vertrouwen op Infor's 17.000 medewerkers en diepgaande branche-expertise om marktverstoringen te helpen overwinnen en hun zakelijke doelen te bereiken. Als Koch-bedrijf stellen onze financiële kracht, eigendomsstructuur en langetermijnvisie ons in staat om duurzame, wederzijds voordelige relaties te onderhouden met onze klanten, werknemers en partners. Bezoek http://www.infor.com.

Over Antaras

Antaras is sinds 2008 gespecialiseerd in het leveren van ERP- en BI-oplossingen, waaronder branchespecifieke software van Infor. Het bedrijf levert en implementeert oplossingen die onmiddellijk inzetbaar zijn in elk bedrijf. Antaras heeft kantoren in België en Nederland.