Skip to main content

Succesvolle Antaras Teamdagen in Gent

Vorige week bracht ons hele team twee inspirerende dagen door in Gent voor onze jaarlijkse Antaras Team Days, en het was weer een groot succes!

Donderdagochtend stond in het teken van kennisdeling, waar we waardevolle inzichten opdeden en gezonde discussies voerden. Na een heerlijke lunch verkenden we het prachtige historische centrum van Gent met een speurtocht, gevolgd door een Belgische bierproeverij en een heerlijk diner in een lokaal restaurant. Uiteraard sloten we de avond af met een bezoek aan enkele van de levendige cafés van Gent.

De vrijdagochtend stond in het teken van Infor, waar diepgaande en waardevolle kennis werd gedeeld. Concreet kregen we veel informatie over de nieuwe features van de process intelligence module in oktober en hoe we deze direct kunnen gaan toepassen in onze nieuwe implementaties. Na nog een smakelijke lunch gingen we naar een van onze zeer gewaardeerde klanten Anglo Belgian Corporation voor een interessante, informatieve en uitgebreide rondleiding. Daarna hebben we de teamdagen afgerond.

We blikken als een hecht team terug op twee verrijkende, actieve en culinaire dagen in Gent, klaar om alle energie en inzichten toe te passen op onze klanten en aankomende toekomstige projecten!