Skip to main content

Machinery & Equipment

CloudSuite Industrial Enterprise is ontwikkeld voor industriële fabrikanten met een hoge complexiteit, die moeten voldoen aan steeds veranderende eisen van hun klanten en die hun winst en groei willen maximaliseren. De CloudSuite Industrial Enterprise is de meest uitgebreide, snel inzetbare en agile oplossing voor industriële fabrikanten (een cloud native service).

Beheer het hele proces van projectofferte, ontwerp tot productie, service en garantie.

CPQ: voldoen aan de behoeften voor ontwerpconfiguratie van de klant en een foutloze stuklijst maken.

PLM: geïntegreerd PLM & bedrijfsconsistentie van onderdeelnummers & BoM's op alle locaties.

Zichtbaarheid en transparantie van product- en projectkosten in het hele bedrijf - op meerdere locaties en in meerdere landen, inclusief de kosten van uitbestede aannemers.

Zorg voor een compleet digitaal servicerecord in alle fasen van de productlevenscyclus, inclusief 'as-designed', 'as-built' en 'as-maintained'.

Beheren van aftermarket serviceactiviteiten, waaronder garantie, reparaties, field service, facturering en kosten als onderdeel van het totale project.

Data lake biedt opslagplaats voor het verzamelen van sensorgegevens van slimme producten. Infor OS & AI/ML biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden voor servicemodellen.

Geïnteresseerd in
Engineering & Construction?

Infor Cloud EC is ontworpen om de volledige project lifecycle voor de engineering- en bouwsector te ondersteunen.