Skip to main content

Engineering & Construction

Infor CloudSuite Engineering and Construction biedt u de tools om sneller aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen en de kosten te verlagen. Deze oplossing biedt één enkel CRM platform; van aanbesteding tot contractuitvoering, terwijl de productiviteit wordt verbeterd, de administratie wordt verminderd en fouten door dubbele gegevensinvoer worden uitgebannen.

Door een beter inzicht in de vraag in de toeleveringsketen en een betere coördinatie van de belangrijkste resources bent u in staat om de flexibiliteit van het hele ecosysteem te vergroten, het gebruik te verbeteren, verspilling tegen te gaan, de doorlooptijden van projecten te verbeteren en u te concentreren op uw klanten. Met de voortdurende drive om concurrerend te blijven en tegelijkertijd operationele processen te innoveren.

Infor Cloud E&C biedt superieur ingebed middelenbeheer dat coördinatie biedt voor alle activiteiten ter ondersteuning van vraag- en capaciteitsplanning.

Beheer en plan de belangrijkste middelen voor installaties en apparatuur met Infor, samen met arbeid op basis van beschikbaarheid, vaardigheden en afstemming op afhankelijke materiaalleveringen en activiteiten die gereed zijn.

Samenwerkende, verbonden projectwaardeketen verbetert communicatie, coördinatie en kwaliteit.

Infor dynamic process modeler ondersteunt "Your way" bedrijfsprocessen voor consistente, herhaalbare resultaten.

Diepgaande analyses bieden inzichten om slimmere en efficiëntere operationele methoden te ontwikkelen.

Ingebedde ondersteuning voor standaardisatie en externe productiefaciliteiten voor "meteen goed", betere kwaliteit, snellere projectoplevering en hogere marges.

Infor is engineering & bouw: Oplossingen en diensten voor engineering- en bouwprocessen; speciaal ontwikkeld met specifieke mogelijkheden voor subsegmenten.

Personeel op afstand wordt ondersteund met specifieke Infor-apps, altijd en overal.

Infor Cloud Engineering & Construction biedt volledige functionaliteit voor geïntegreerd onderhoud en reparatie.

U kunt de (Engelstalige) PDF met informatie over "How to drive business results with agile technology" hier downloaden.

Of via de desktop hier lezen:

You don't have a pdf plugin, but you can download the pdf file.

Geïnteresseerd in
Machinery & Equipment?

Infor Cloud IE is ontworpen om te voldoen aan de eisen van alle soorten productieprocessen. Speciaal voor ETO-, CTO-projectgebaseerde en configureerbare processen voor bedrijven die industriële machines en apparatuur produceren.