Skip to main content

Medius werkt samen met Antaras om een nieuwe integratie aan te bieden voor InforLN Cloudsuite

Medius, een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor automatisering van de crediteurenadministratie (AP) en uitgavenbeheer, heeft vandaag aangekondigd dat het een samenwerkingsverband is aangegaan met Antaras, een Infor Gold Channel Partner die verantwoordelijk is voor de implementatie en ondersteuning van InforLN Cloudsuite.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst heeft Antaras een kant-en-klare connector ontwikkeld tussen Medius AP Automation en InforLN Cloudsuite. Medius zal de Medius-oplossing verkopen, implementeren en ondersteunen. Antaras zal de InforLN-connector verkopen, implementeren en ondersteunen.

Antaras is een Infor Gold Channel Partner met meer dan 40 klanten in de Benelux en kantoren in Nederland en België die klanten wereldwijd ondersteunen. Dit betekent dat Medius-klanten hun workflows naadloos kunnen vereenvoudigen en automatiseren via de ERP-oplossing van InforLN, waardoor ze een autonome AP-verwerkingsoplossing krijgen waarmee factuurverwerking zonder aanraking werkelijkheid wordt.

"Antaras maakt het klanten van InforLN Cloudsuite gemakkelijk om hun ERP-oplossing te integreren met Medius AP, zodat ze hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren, risico's kunnen beperken en de algehele financiële controle kunnen verbeteren" , zegt Matt Rhodus, VP Business Development & Strategic Initiatives bij Medius.

De samenwerking met Antaras vormt een aanvulling op de bestaande kant-en-klare ERP-connectoren van Medius en biedt extra integratiemogelijkheden voor klanten, na eerdere samenwerkingsverbanden zoals Circular Edge voor JD Edwards en Columbus A/S voor Infor M3, die de time-to-value-mogelijkheden van Medius hebben uitgebreid met kant-en-klare ERP-connectoren.

Sebes Zevenhuizen, directeur bij Antaras, zegt: "Door deze samenwerking is InforLN Cloudsuite een integrale connector geworden voor Medius, die helpt bij de integratie van complexe financiële systemen en gegevens. Deze samenwerking brengt ons dichter bij een echt naadloos en touchless facturatieproces en wij bij Antaras zijn blij dat we daar deel van uitmaken - door bedrijven integraties te bieden die efficiënte groei en een snellere time-to-value stimuleren. We zien dit partnerschap met Medius als een kans om sneller te groeien in de internationale Infor-wereld, wat een belangrijke ambitie is voor ons bij Antaras."

Over Medius

Medius koppelt het vastleggen, verwerken en betalen van facturen om de zorgen en verwondering over het beheer van de crediteurenadministratie te vervangen door rust en vertrouwen. Medius gaat veel verder dan eenvoudige automatisering door kunstmatige intelligentie te gebruiken om het meeste werk te doen - zodat facturen worden bevestigd, gecodeerd en betaald, AP-teams naar huis kunnen gaan en gerust kunnen zijn, en bedrijven kunnen vertrouwen op hun budgetten en prognoses. Medius, op een missie om de categorie uitgavenbeheer te transformeren met behulp van de kracht van automatisering en AI, heeft meer dan 4.000 klanten in 102 landen en verwerkt jaarlijks 200 miljard dollar aan uitgaven via zijn systeem. Bezoek medius.com voor meer informatie.