Skip to main content

Samenwerking Antaras en Copernicus

Copernicus is de integratiepartner van Antaras. Met integratieplatform ‘Niklas’van Copernicus zijn we in staat om complexe integraties van derde partijen met Infor Cloudsuite te realiseren.

Niklas geeft organisaties de mogelijkheid om elektronische informatie eenvoudig en volledig geautomatiseerd uit te wisselen met interne en of externe applicaties, andere organisaties (bijvoorbeeld EDI) en diverse clouddiensten (denk aan webshops). Samen met Copernicus zorgen wij ervoor dat organisaties hun operationele processen verbeteren rondom hun Infor Cloudsuite.

Copernicus is de integratiepartner van Antaras en verzorgt diverse integraties. Het  integratieplatform van Copernicus ‘Niklas’ gaat vérder dan de eigen integratie laag van Infor Cloudsuite. Niklas geeft organisaties de mogelijkheid om elektronische informatie eenvoudig en volledig  geautomatiseerd uit te wisselen met interne applicaties, andere organisaties en diverse clouddiensten. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met jouw webshop, vervoerder, EDI,  WMS, TMS, en nog meer.

Recent hebben Antaras en Copernicus voor Coram een koppeling tussen Infor WMS Cloudsuite en vervoerders tot stand gekomen waarbij ook informatie van Infor Cloudsuite CE wordt toegevoegd.